Cвято бабусь


Вже другий рік наша бібліотека приймає участь у проекті "Мистецькі вихідні", який започаткував департамент культури Вінницької міської ради. У минулому році бібліотека надавала майданчик для виступів самодіяльних колективів, а у новому сезоні "Мистецьких вихідних" уся відповідальність за підготовку та проведення проекту лягла на наш колектив. Коли починаєш робити щось нове-завжди переживаєш, як усе пройде, чи прийдуть люди, чи сподобається та чи інша програма, яку ми готуємо. Але разом з цим є нестримне бажання спробувати себе у ролі сценаристів, ведучих, організаторів.
Тому наш колектив готувався заздалегідь. Ми потурбувалися про рекламу. У вітрині бібліотеки розміщено великий баннер, дизайн якого придумали самі. Також були надруковані та розповсюджені оголошення та листівки із запрошенням на свято. Ми підготували тематичну програму, в якій був майстер-клас з в'язання від Штунь Ірини та розважальна програма з конкурсами та завданнями для бабусь та дітей.

8 червня о 18:00 свято відкриває ведучі Бондар Л. П. та Фурман С.В. Візитівкою "Мистецьких вихідних" став юний Тарас Шевченко, роль якого виконав Денис Маняк. Він проголосив девіз свята та побажав усім гарного літа, а колективу бібліотеки успіхів. Читачка бібліотеки Дрибущак Т. Ф. (бабуся Тамара) підготувала для малечі цікаві загадки. Бабусі беруть активну участь у конкурсі "заспівай колискову". Бабуся Галина (Коломієць Г. Д.) ділиться рецептом сніданку для онуків. Бліц-опитування "Що вміє моя бабуся". А тепер гра "Варимо борщ".Діти вибирають зображення овочів для борщу, експерт з кулінарії Коломієць Г. Д. перевіряє. Наступне змагання потребує витривалості і старанності,адже щоб перебрати зерно і крупу треба витратити час, але чого не зробиш,щоб допомогти бабусі...

Свято набирає обертів.На бабусь та онуків чекають різноманітні конкурси та ігри. За перемогу у конкурсі учасники отримували ігрові фішки. Цієї суботи переможцем "Дня бабусь" стала читачка бібліотеки Рога Ірина, вона набрала саме більше ігрових фішок і отримала приз від спонсора проекту "Мистецькі вихідні", ТЦ "Мегамол".

Тому наш колектив готувався заздалегідь. Ми потурбувалися про рекламу. У вітрині бібліотеки розміщено великий баннер, дизайн якого придумали самі.






8 червня о 18:00 свято відкриває ведучі Бондар Л. П. та Фурман С.В. Візитівкою "Мистецьких вихідних" став юний Тарас Шевченко, роль якого виконав Денис Маняк. Він проголосив девіз свята та побажав усім гарного літа, а колективу бібліотеки успіхів.


Читачка бібліотеки Дрибущак Т. Ф. (бабуся Тамара) підготувала для малечі цікаві загадки.

Бабусі беруть активну участь у конкурсі "заспівай колискову".

Бабуся Галина (Коломієць Г. Д.) ділиться рецептом сніданку для онуків.


Бліц-опитування "Що вміє моя бабуся".


А тепер гра "Варимо борщ".Діти вибирають зображення овочів для борщу, експерт з кулінарії Коломієць Г. Д. перевіряє.


Наступне змагання потребує витривалості і старанності,адже щоб перебрати зерно і крупу треба витратити час, але чого не зробиш,щоб допомогти бабусі...









Малюємо портрет бабусі




Працівник бібліотеки, Драчук Т. П. (теж бабуся) поділилася з присутніми своїми захопленнями.

У ритмі запального танцю.





Призи для самих активних бабусь.

Рога Ірина виконує пісню для бабусь.

Переможець "Дня бабусь" Рога Ірина та працівник бібліотеки і ведуча свята Фурман Світлана.

Коментарі