Літо з книгою


Літо у розпалі. Час мандрувати, відпочивати усією сім'єю, або проводити час на дачі. Але хіба відпочинок можливий без хорошої книги? Ми гаряче бажаємо, щоб читачі бібліотеки більше читали влітку, тому презентували тематичну виставку "Літо з книгою".

Перший підрозділ "Літня читальня в саду" присвячена садівникам-городникам. Ми намагалися зробити таку виставку, щоб перехожі зупинилися біля неї, переглянули і прийшли до бібліотеки за потрібними книгами. І це вже дає перші позитивні результати. Провідний бібліотекар - Швець Р. Ю. склала рекомендаційні списки літератури по темах виставки. 

У підрозділі "Сімейний куточок" також є рекомендаційний список для сімейного читання і перегляд літератури. Як що Ви збираєтесь у подорож,то ця частина виставки саме для Вас. Підрозділ називається "Книга кличе у мандри далекі". Куди б ви не мандрували не забувайте взяти з собою книгу. Завершує експозицію добірка цитат відомих письменників про книгу і читання та низка плакатів, які закликають до роздумів про роль книги в житті людини. Сподіваємось,що наша виставка буде приємною подією в житті мікрорайону і принесе нам нових читачів.




Коментарі