День дідусів та онуків




6 липня в рамках проекту "Мистецькі вихідні" відбулося свято дідусів та онуків. Бібліотекарі підготували розважальну програму на усі смаки.Були рухливі ігри, конкурси для допитливих,настільні ігри. Ось уже почали збиратися учасники свята.


Під час бліц-інтерв'ю діти розказували про своїх дідусів.


Ведуча свята, Бондар Л. П. оголошує умови наступного конкурсу.

Розпочалася естафета з тарілочками. Участь беруть дві команди. Потрібно за допомогою пластикової тарілочки перенести маленький шарик до вказаного місця і повернути назад у команду.

Яка команда впорається з завданням краще? Час на виконання - 3 хвилини.


Перемогла команда хлопців.

Естафета з капцями.



Гра "Літературна риболовля". Діти відповідають на питання. Якщо відповідь вірна, то можна впіймати рибку для своєї команди.



Ведуча свята Фурман С. В. задає питання команді хлопців.



А тепер час водити хоровод.



І знову гра -естафета.Вона називалася "Принеси водички.Потрібно було набрати води з відерця та за допомогою тарілочки наповнити банку.




Гра "Гаряча картопля".


Працівник бібліотеки Драчук Т. П. залишає на згадку про свято симпатичні малюночки.


Гра "Перевіор окомір". Ведуча показує предмет,а учасники малюють форму предмету на асфальті. Потрібно намалювати правильний розмір предмету.

Любителі шашок.


А в цей час любителі рухливих ігор виконують вправи з скакалкою.



І знову гра.


Нове завдання. Кожна команда отримує порожню банку і за декілька хвилин члени команд повинні заповнити банку своїми речами. Потім ведучі виймають усе з банок та рахують. Команда зібрала, яка зібрала більшу кількість предметів оголошується переможцем.







Прийшов час називати переможця конкурсу,який отримає головний приз від торгівельно-розважального центру "Мегамол". Вкотре перемогла Рога Ірина, яка набрала найбільшу кількість смайликів. Вона отримала запрошення на боулінг. Багато інших учасників отримали призи від компанії "Рудь" та заводу "Авіс".
Багато інших учасників отримали заохочувальні призи.

Коментарі