Бібліоман


21 вересня відновилася робота клубу "Зустріч з прекрасним". Вересневе засідання було присвячене всеукраїнському Дню бібліотек. Керівник клубу, Фурман С. В. розпочала засідання з оголошення програми. Члени клубу поділилися на команди для участі в конкурсах. Учасники команд прийняли участь в анкетуванні, метою якого було виявити їх ставлення до книг та читання. Помічник керівника клубу, Бондар Л. П. розповіла легенду про бібліотекаря. Кубарєва О. Ю. розповідає про перший день в нашій бібліотеці. Ольга Юстинівна стала читачем бібліотеки в 6 років і досі є одним з самих активних та не байдужих її прихильників.
Член клубу Коробпнова Л. В. розповідає про бібліотеки, з якими було пов'язане її життя. Члени команд беруть участь у конкурсі "Я - бібліотекар". Вони виступали у ролі бібліотекарів. Кожний учасник отримував читацький запит,у якому було 2 книги з різних галузей знань. Наступна гра мала назву "Книжкове лото". Кожна команда отримала набір карточок з прізвищами письменників та назвами творів. Потрібно утворити пари. Це лише маленька частка з програми засідання клубу. Були ще конкурси, спогади і багато музики.

Керівник клубу, Фурман С. В. розпочала засідання з оголошення програми.

Члени клубу поділилися на команди для участі в конкурсах.

Учасники команд прийняли участь в анкетуванні, метою якого було виявити їх ставлення до книг та читання.

Помічник керівника клубу, Бондар Л. П. розповідає легенду про бібліотекаря.


Кубарєва О. Ю. (на фото ліворуч) розповідає про перший день в нашій бібліотеці. Ольга Юстинівна стала читачем бібліотеки в 6 років і досі є одним з самих активних та не байдужих її прихильників.

Іщук Л. М. розповідає як стала читачем нашої бібліотеки.

Член клубу Коробпнова Л. В. розповідає про бібліотеки, з якими було пов'язане її життя.

Члени команд беруть участь у конкурсі "Я - бібліотекар".

Вони виступали у ролі бібліотекарів. Кожний учасник отримував читацький запит,у якому було 2 книги з різних галузей знань.

Яка ж команда впорається швидше? Першою знайшла усі книги команда № 1.

Наступна гра мала назву "Книжкове лото".

Кожна команда отримала набір карточок з прізвищами письменників та назвами творів. Потрібно утворити пари.


Усі дуже старалися, але перемогла третя команда.

Коментарі