Скарбниця щастя

.

Що таке щастя? Як його здобути? Як ним поділитися? У нашому сьогоденні важливо бути небайдужим. Ми живемо у складний час. Складним він є і тому, що в нас зменшилось відчуття взаємодопомоги та взаєморозуміння. Але варто пам'ятати: "Кожна людина повинна усвідомити, що цей світ має потребу тільки в усмішках, а не в похмурих поглядах" - і посміхніться один до одного! Отже, дитячий відділ бібліотеки-філії №12 запрошує відвідати пересувну фото-виставку "Скарбниця щастя", яка проходитиме з 16 по 28 квітня.

Це виставка фото-афоризмів, присвячена Міжнародному дню щастя, який був започаткований Генеральною асамблеєю ООН у 2013 році. До виставки увійши 30 світлин з висловами видатних людей планети. Організатором є громадська організація "Гармонія Всесвіту". Серед партнерів проекту - Заклад культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система".

Під час роботи волонтером Івановою Алісою було проведено уроки "Джарна Кала" (фонтан-мистецтво), а також майстер-клас спонтанного живопису "Арт терапія". Діти ЗОШ № 29 поринули у захоплюючий світ краси "Малюємо щастя".





Урок любові до води провели волонтери Суслова Людмила Григорівна і Яременко Олена Михайлівна. Діти мали змогу вдосконалити знання про властивості води, енергетичне очищення і збереження стану навколишніх водойм. 


Коментарі