Галявина веселих туристів


26 липня хлопчики та дівчатка, а також їх батьки "вирушили у похід". Бажаючих зібралося чимало. Під час походу туристи обережно зривали квіти та робили гарні букети. Наша бібліотечна жабка Квалюша теж пішла з нами у похід,бо вона ж мандрівниця! Вона зараз знімається у новому відеоролику і обіцяє поділитися враженнями про "Галявину веселих туристів". Потім усі туристи дійшли до гарної річки та пограли у гру "Переправа". У хвилини відпочинку пограли у "Туристичну вікторину". 

Потім розпочався дощ і туристи почали ховатися під парасольки. Гра "Ховаємось від дощу" дуже сподобалась усім. Парасолька не спасла і довелося "Сушити речі". Більше речей "насушила" 1 команда. Наближався вечір і хлопці пішли "ловити рибу"... а дівчата - готувати вечерю із пластиліну. Вечеря вдалася на славу,але ось ми почули, що десь поблизу виють вовки! Ми вирішили,що краще не боятися вовків, а розсмішити їх! Гра "Розсміши вовка". Настала ніч, а ми ще не вийшли з лісу і тому продовжили шлях у темряві, бо ліхтарики промокли під дощем. Гра "Подорож у темряві". Нарешті ми вибралися з лісу і опинилися на березі річки.Гра "Рибак і рибки". Ось і закінчився наш похід.Ми повернулися на майданчик "Мистецьких вихідних". Нагородження переможців і фото на згадку.


Під час походу туристи обережно зривали квіти та робили гарні букети.




Наша бібліотечна жабка Квалюша теж пішла з нами у похід,бо вона ж мандрівниця! Вона зараз знімається у новому відеоролику і обіцяє поділитися враженнями про "Галявину веселих туристів"


Потім усі туристи дійшли до гарної річки та пограли у гру "Переправа"


У хвилини відпочинку пограли у "Туристичну вікторину".

Потім розпочався дощ і туристи почали ховатися під парасольки. Гра "Ховаємось від дощу" дуже сподобалась усім!




Парасолька не спасла і довелося "Сушити речі". Більше речей "насушила" 1 команда.



Наближався вечір і хлопці пішли "ловити рибу"...










... а дівчати взялися готувати "Шашлик із пластиліну"



Пригощайтеся!

Вечеря вдалася на славу,але ось ми почули, що десь поблизу виють вовки! Ми вирішили,що краще не боятися вовків, а розсмішити їх! Гра "Розсміши вовка".

Настала ніч, а ми ще не вийшли з лісу і тому продовжили шлях у темряві, бо ліхтарики промокли під дощем. Гра "Подорож у темряві".





Нарешті ми вибралися з лісу і опинилися на березі річки.Гра "Рибак і рибки".

Ось і закінчився наш похід.Ми повернулися на майданчик "Мистецьких вихідних". Нагородження переможців і фото на згадку..


Коментарі