Знання проти страху - СНІД

Фурман С. В. проводить обговорення проблемних ситуацій.

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Чума 21-го століття, як часто сьогодні називають СНІД, була офіційно відкрита 5 червня 1981 року в Центрі контролю захворювань Сполучених Штатів Америки. Синдром набутого імунодефіциту в останні десятиліття поширюється зі швидкістю епідемії.

Вперше цей день відзначався 1 грудня 1988 року. Таке рішення затвердили на міжнародній зустрічі міністрів охорони здоров'я, які обговорювали необхідність обміну інформацією щодо ВІЛ-інфекції та СНІДу. 

Сьогодні в нашій бібліотеці пройшов День інформації,присвячений цій болючій проблемі. В програмі цього тематичного дня було проведено інформаційний - дискусійний блок "Правда про СНІД",мета якого привернути увагу молоді до небезпеки СНІДУ, та закликати юнаків та дівчат бути уважними до свого життя.До бібліотеки завітали студенти групи ТК-74 ВТЕК КНТЕУ, які також прийняли участь у вікторині під назвою "Скажи СНІДУ - ні!". 


  


Бондар Л. П. проводить вікторину. 
 

Коментарі