Доторкнутися до подвигу


Спливло 70 років від того вистражданого, радісно-сумного Дня Перемоги, з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів людей. Все далі відходять ті грізні роки, але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя. 

В дитячому відділі бібліотеки відбулися заходи присвячені 70-річчю Перемоги: день інформації "Пам'ять стукає до серця" та урок пам'яті "Доторкнутися до подвигу". Бібліотекарі поділилися спогадами про своїх рідних та близьких, які захищали рідну землю від ворогу. На зустріч була запрошена вчителька історії Дрибущак Тамара Феодосіївна, яка познайомила присутніх з фотоматеріалами, пов'язаними з подіями тих буремних років. Увазі запрошених була представлена виставка, присвячена даній тематиці. Всі присутні вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.



Бібліотекарі поділилися спогадами про своїх рідних та близьких, які захищали рідну землю від ворогу.

На зустріч була запрошена вчителька історії Дрибущак Тамара Феодосіївна, яка познайомила присутніх з фотоматеріалами, пов'язаними з подіями тих буремних років. 

Увазі запрошених була представлена виставка, присвячена даній тематиці.

Коментарі