Світло материнської любові

Виступ членів клубу "Золотий ключик".

Свято матері - свято любові. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей. Воно пробилося до нас із забуття, переживши нещадні заборони, й повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до матері. А слово це для кожного українця символізує священну трійцю - рідну матір, матір-Україну та Матір Божу.
12 і 13 травня 2015 року у дитячий відділ бібліотеки були запрошені до родинної свтлиці "Світло материнської любові" учні 1-х класів школи № 5. Дітям було запропоновано бесіду про історію виникнення свята. Малюки із задоволенням грали в гру "Сонечко" (добирали до слова "мама" найтепліші, найласкавіші слова); слухали колискові пісні; пояснювали зміст прислів'їв та приказок про маму; на інформаційній хвилинці дізнались про звучання слова "мама" різними мовами; читали вірші про неньку.

Кожен із учнів мав можливість уявити себе чарівником і зробити для матусі щось особливе.
Також малеча "допомагала Незнайкові", розв'язувала кросворд "Хоровод весняних квітів", переглянула мультфільм "Мама для мамонтенка". Справжньою окрасою свята став виступ маленьких акторів із клубу "Золотий ключик". Вони інсценізували казку-п'єсу "Чия матуся найдорожча?" та вірша "Тільки мама" В. Лучука.

Розповідь бібліотекаря Бондарцової Т. М. про історію виникнення свята.


Активні учасники родинної світлиці.

І з кросвордом справились!


Виступ членів клубу "Золотий ключик"

Коментарі