Мандрівка книжковим містом


Безмежна сила книги. З дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона навчає нас про історії рідного краю, звичаям, традиціям... Книга - мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалась із покоління в покоління і дійшла до наших днів. Саме з цією метою 17, 19, 24, 25 січня в бібліотеці було проведено пізнавально-оглядову екскурсію під назвою "Мандрівка книжковим містом".
До бібліотеки завітали маленькі гості - діти старших груп ДНЗ № 36. Малята ознайомились з книжковим фондом книгозбірні, провівши захоплюючу мандрівку. Дошколята познайомились з правилами користування бібліотекою та книгою, були проінформовані про нові надходження літератури для дітей. У дівчаток особливе захоплення викликав Музейчик гарного настрою, а хлопчиків захопили книги про автомобілі та пригоди. 

Цікавим доповненням екскурсії стала вікторина "Вгадай казкового героя". В ігровій кімнаті на дітей чекали веселі розваги та конкурси: "Сніжки", "Шишки-горішки", "Іграшкова естафета" та аукціон загадок. Весело та радісно було в ці дні в бібліотеці. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.






Діти за переглядом мультфільму.

Відвідування абонементу.

Коментарі