Кохання у мистецтві


Одні кажуть, що справжнє кохання трапляється раз у житті. Інші – що для кожного віку своє кохання. Скільки видатних творів мистецтва написано про це почуття. Люди пишуть вірші та поеми, романи та оповідання, вони малюють картини та виліплюють скульптури, знімають фільми та ставлять п'єси. І майже завжди причиною такого натхнення стає кохання. І люди знаходять свій власний спосіб висловити почуття. На засіданні клубу "Зустріч з прекрасним", яке відбулося 11 лютого, говорили про роль кохання у мистецтві. 
Я підготувала мистецьку презентацію. Члени клубу переглядали репродукції картин, слухали музичні твори, присвячені темі кохання. Член клубу, Людмила Володимирівна Сафонова, розповіла про сторінки життя та творчості скульптора О. Родена, які пов'язані з коханням. А Валентина Володимирівна Якубова знайшла інформацію про те, як художні твори стали натхненням для композиторів і стали темою для опер, мюзиклів, пісень. Ольга Юстинівна Кубарєва познайомила нас з філософською притчею Ф. Кривіна про кораблі та скелі і прекрасно продекламувала її. Раїса Юріївна Швець розповіла про двох відомих актрис на ім'я Любов. Це Любов Орлова та Любов Поліщук. Коли засідення закінчується люди не поспішають розходитись по домівкам і спілкування продовжується.


Я підготувала мистецьку презентацію.


Член клубу, Людмила Володимирівна Сафонова, розповіла про сторінки життя та творчості скульптора О. Родена, які пов'язані з коханням.

А Валентина Володимирівна Якубова знайшла інформацію про те, як художні твори стали натхненням для композиторів і стали темою для опер, мюзиклів, пісень.

Ольга Юстинівна Кубарєва познайомила нас з філософською притчею Ф. Кривіна про кораблі та скелі і прекрасно продекламувала її.

Раїса Юріївна Швець розповіла про двох відомих актрис на ім'я Любов. Це Любов Орлова та Любов Поліщук.

Коли засідення закінчується люди не поспішають розходитись по домівкам і спілкування продовжується.

Коментарі