Шановні користувачі бібліотеки! Карантин– це зовсім не привід сумувати, краще почитати приємну книжку. У фонді нашої книгозбірні є нові книги, які ми радимо прочитати.

Одного вечора великому злому вовку набридло бути… злим. Він вирішив змінитися, бо дуже хотів, щоб його полюбили. Адже дійсно, «усі на світі хочуть, щоб їх любили». Рішучість великого вовка( з невеликою поміччю авторки) допомогла йому досягти своєї мети – стати добрим. Він власним прикладом показав іншим злим казковим істотам, що змінитися на краще можливо, але для цього треба дуже захотіти та додати деяких зусиль. Ця книга вийшла доволі зворушливою. Приємного читання!

Казкотерапія - це коли ви не просто читаєте казку, а ще й обговорюєте її, разом з малюком проживаєте пригоди героїв. Спробуйте – і побачите, яку користь вам принесе це захопливе заняття. Пропонуємо вашій увазі книги від дитячого психолога Наталії Чуб і видавництва Ранок.

Напевно, коли Оскар виросте, він стане пожежником. А поки що є багато речей, яким він має навчитися… Хутчій гортай сторінки і скажи, яким саме
Книжкові смаколики для Вас підготувала Світлана Дубіцька. Далі буде.

Коментарі