Місцями козацької слави.


 14 жовтня ц.р. ми будемо святкувати День захисника України.Це свято в Україні відзначають недавно.День захисника України був затверджений на офіційному рівні в 2014 році указом президента.Щорічно в цей день відзначають День українського козацтва-свято приурочено до дня Покрови Пресвятої Богородиці,яка вважається захисницею і покровителькою козаків.

12.10.2021 року в приміщенні бібліотеки ВПТУ-7  відбулась історична подорож"Місцями козацької слави".Присутні-учні 1-2-х курсів ВПТУ-7 змогли дізнатись про історію та становлення козацтва,про героїчну доблесть славних козаків і українських гетьманів.

Ведучі заходу- Іванова В.І.-завбібліотекою ВПТУ-7 та Ланова Л.П.-бібліотекар бібліотеки-філії№12 ознайомили всіх присутніх з  історією виникнення свята захисника України та цікавими сторінками історії Козацької Держави.Учні змогли подивитись відео-презентацію,також послухати українські пісні та марші про козаків.

Інші ведучі-учні ВПТУ-7 2-х курсів прочитали вірші про Україну та День захисника України.

.На закінчення проведення заходу Ланова Л.П. зробила огляд книг про доблесних українських воїнів,які є в бібліотеці-філії№12.


.Напам'ять про проведення історичної подорожі були зроблені світлини біля книжкової виставки
.

До нових зустрічей!

Коментарі