Чарівниця дитячих сердець

Астрід Анна Емілія Ліндґрен - шведська дитяча письменниця, чиї книги перекладені більш ніж 85 мовами та видані більше ніж у 100 країнах.   З нагоди 115 -  річчю від дня народження шведської письменниці відбулася літературна гра - вікторина «Чарівниця дитячих сердець», учасниками заходу стали діти переселенці.


Астрід Ліндґрен мала веселу вдачу, багату уяву, хист до жартів і до цікавих оповідей. Жарти, казки, історії, які вона чула від батька чи від друзів, лягли потім в основу її власних творів. 
Під час заходу діти дізнались про шведську письменницю, справжню фантазерку та витівницю - Астрід Ліндгрен, переглянули її твори, ознайомились з літературними казками письменниці : «Пеппі Довгапанчоха», «Малий і Карлсон, що живе на даху», «Міо, мій Міо», «Пригоди Еміля з Льонеберґи», «Детектив Блюмквіст здобуває славу», захопились героями веселих історій та брали участь у цікавій літературній вікторині за її творами. Дітям дуже сподобалися літературні ігри за творчістю Астрід Ліндгрен: бліцтурнір «Най-най-най», ігри «Впізнай книгу» та «Герої великої казкарки». 





Коментарі