Скорботна пам'ять поколінь


В історію українського народу вплетено чимало героїчних і трагічних сторінок. Та найтрагічнішими з них залишаються жахливі роки Голодомору, що й донині турбують душу кожного свідомого громадянина, бентежать пам’ять за мільйонами невинно загиблих наших співвітчизників. До 90-х роковин пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років, для студентів ПТУ № 7, бібліотекарями проведений вечір реквієм "Скорботна пам'ять поколінь".
Бібліотекарі прагнуть виховувати в душах читачів почуття патріотизму, розуміння історичної епохи та власної причетності до долі українського народу. Виховувати почуття доброти, мудрості, співчуття: бачення зв’язку між історичним минулим та сьогоденням.




До уваги користувачів було представлено бібліографічний огляд книжкової виставки "Гіркої пам'яті ковток". Значне місце на виставці займають книги краєзнавчого характеру, де містяться спогади про ті страшні часи, також представлені історико-документальні та художні книги про найстрашнішу трагедію в історії українського народу.



Присутні на заході користувачі бібліотеки пом'янули душі мільйонів безвинно замучених голодом українців хвилиною мовчання. Хай же пам'ять про них згуртує, дасть нам силу та наснагу для здобуття Перемоги та зміцнення нашої держави!

Коментарі