Всі ми діти твої, Україна!

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким, але таким важливим, щастям. Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. У цей день в 1989 році була прийнята "Конвенція про права дитини", яка визначила, що дітям для повноцінного розвитку і щасливого життя необхідно рости в сім'ї, в атмосфері любові, підтримки і взаєморозуміння. Це свято було створено, щоб ніхто з нас не забував, як важливо піклуватися про "маленьку людину" поруч.


До Всесвітнього дня дитини в бібліотеці філії № 12 відбувся концерт за участі викладачів та учнів Вінницької дитячої музичної школи № 2 "Всі ми діти твої, Україна!". Діти - найдорожче, що в нас є! 









Бажаємо кожній дитині щасливого дитинства, кожен день зустрічати з усмішкою та гарним настроєм, щоб кожна мить дитинства була сповнена щастя, веселощів та чудес. Нехай дитяча енергія та бажання все встигнути, заряджає всіх на світі.

Коментарі