Колекція міських історій від Мар'яни Савки


Мар'яна Орестівна Савка - українська поетеса, дитяча письменниця, перекладач, громадський діяч, головний редактор і співзасновник "Видавництва Старого Лева". 21 лютого Мар'яні Орестівні виповнюється 50 років, і саме з цієї нагоди на літературні читання книги "Казка про Старого Лева" в рамках проекту "Читай як я, читай зі мною, читай краще мене" були запрошені учні 1-Г класу КЗ "Вінницький ліцей №29" вчитель Тріандофілова І. О. Слід зазначити, що "Казка про Старого Лева" львівської літераторки увійшла до престижного щоденного каталогу найкращих видань світу "Білі ворони - 2012", а також здобула титул "Книжка року 2011" у номінації "Дитяче свято". 
Діти мали можливість ознайомитися з творчістю автора і переглянути презентацію. Це чудова історія про Старого Лева, який втомився володорювати і оселяється у славному Львові, у чудовій мансарді з вікнами на площу Ринок. Одного разу під час дощу стеля його помешкання починає текти - без ремонту не обійтися, і Старий Лев просить допомоги у своїх друзів - Крокодила, Слона та Жирафи. Щойно друзі прибувають до міста, з ними трапляються дивовижні історії... 
Ця віршована казка - справжня візитка міста Львова, де ледь не щодень стаються дива. Юні читайлики залюбки давали відповіді на питання вікторини, переглянули буктрейлер. На завершення зустрічі виготовили улюбленого героя. 


Мар'яна Савка "Родинна абетка"



Презентація книги Мар'яни Савки "Казка про Старого Лева"


Вікторина


Перегляд  буктрейлера "Казка про Старого Лева"


Творча майстерка

Коментарі