Кохання – душі найвищий злет

 

З нагоди найромантичнішого свята дня Святого Валентина, в рамках клубу "Літературне мереживо", за участю ведучих Леоніда Борозенцева та Анастасії Дворницької, в бібліотеці філії № 12 відбувся поетично - музичний калейдоскоп "Кохання – душі найвищий злет". Кохання - почуття світле та прекрасне, яке може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги та читання.


На поетичний вечір були запрошені поети Вінниччини та викладачі музичного лекторію "Дзвіночок" ВДМШ № 2 (Інна Сергеєва). Від серця до серця, наче естафету своїх почуттів, які і досі зачіплюють душу, декламували авторські вірші поети: Світлана Травнева, Роман Костюк, Тетяна Пеструшко, Олена Коваленко, Олена Кривко-Тарасюк, Світлана Сирена, Вероніка Остапчук, Тетяна Шкурак, Кесарчук Олеся Тетяна Лічищина та Віра Гранатова, яка є завідувачкою бібліотеки № 14.

Порадували своїми музичними виступами заслужена артистка України Світлана Жевачевська з піснею «Черемшина», Оксана Шпетна з українською народною піснею «Ти казала прийди, прийди» та «Відлуння осені». Анастасія Смірнова - студентка Херсонського коледжу культури виконала грудневий вальс з кінофільму «Анастасія». Не залишило байдужими і виступ саксофоніста Панасюка Антона з композицією Людвига ван Бетховена «Bagatelle».

Захід відбувся в теплій та емоційно піднесеній атмосфері, звучали вірші відомих вінницьких поетів, лунали музичні композиції. Учасники та присутні заходу отримали святкові сюрпризи та валентинки з побажаннями.



















Коментарі