Секрет успіху та щирості Ніки Нікалео



В рамках клубу "Літературне мереживо" відбулося друге засідання, яке було присвячене творчості сучасної української письменниці, перекладачці, тревел-блогерки, головф Львівського жіночого літературного клубу і благодійного фонду, авторці та укладачці низки бестселерів з серії "Львів. Кава. Любов". Під час літературного засідання учасники ознайомилися з її творами та літературним збірками, перегялули буктрейлери на ці твори та дізналися про діяльність Львівського жіночого літературного клубу.
Ніка Нікалео є неодноразовим дипломантом конкурсу «Коронація слова», володарка премії ТОП - 50 успішних жінок Львова та відзнаки «Люди Львова» у номінації «Золоте перо», за укладання та авторство серії збірок про Львів: «Львів Кава Любов», «Львів Смаколики Різдво», «Львів Пані Панянки» та ін.
Велика частина життя письменниці займає її основна робота - благодійна та громадська діяльність. Ніка Нікалео є організаторкою благодійного аукціона "Заради життя", який надає допомогу військовим та займається соціалізацією дорослих і дітей з особливими потребами.



Коментарі