Світ інтриг, містики та кохання



Сучасна українська література - це література останніх десятиліть, створена сучасними письменниками. Бути сучасним – означає йти у ногу з часом і обов’язково читати якісну літературу своєї країни. Сьогодні в рамках клубу "Літераткрне мереживо" відбулася чергова зустріч, присвячена творчості сучасної української письменниці Люко Дашвар "Світ інтриг, містики та кохання". За цим загадковим псевдонімом стоїть скромна та чарівна жінка – Ірина Чернова. До речі, псевдонім складений з перших літер імен дорогих для письменниці людей.
Творчість Люко Дашвар неодноразово нагороджена вітчизняними літературними преміями, зокрема її перший роман «Село не люди» став лауреатом премії «Коронації слова 2007». Рік потому її книга «Молоко з кров’ю» перемогла в номінації «Книга року Бі-Бі-Сі». Люко Дащвар володарка відзнаки «Золотий письменник України», що надається авторам чиї продажі перевищують сто тисяч примірників.
Учасники клубу ознайомилися з творчістю Люко Дашвар. В основі її творів - долі різних людей, з якими авторка познайомилася завдяки роботі в журналістиці. Це неоднозначні історії про наших сучасників, які вражають, а подекуди шокують своєю відвертістю та реалістичністю. В її книжках змішалися любов, випробування, інтриги та містика.



Коментарі