Зібрання клубу "Жінки"


21 червня в бібліотеці-філії №12 відбулася чергова зустріч гендерного клубу "Жінки", психологічний тренінг провели психологи, представники міжнародної гуманітарної організації HAIS Ukraine Царук Альона та Слободянюк Ольга. 
🌺  Тема тренінгу: «Самооцінка. Як підняти власну самооцінку та виховувати повагу до себе?».
🌺  Учасники заходу визначили, що таке самооцінка особисто для кожного з них, сформулювали, які якості належать впевненій та невпевненій в собі людині.
🌺  Модератори заходу надали практичні поради та продемонстрували техніки для роботи над собою, які необхідно виконувати щодня, для підняття власної самооцінки та особистого розвитку.











Нагадуємо, що зібрання гендерного клубу відбуваються щосереди о 15.00. Організатором клубу є міжнародна неприбуткова гуманітарна організація HIAS, що працює на 4 континентах та у 20 країнах світу.
Кваліфіковані психологи надають підтримку людям, які опинилися в скрутному становищі, через програми психосоціальної підтримки, запобігання гендерному насильству, забезпечення засобів для базових потреб та правової допомоги. Базуючись на більш ніж столітньому досвіді, головним принципом діяльності HIAS залишається розвиток потенціалу людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Коментарі