Читай, пізнавай, відпочивай!



«Читай, пізнавай, відпочивай!» – саме таку назву мав захід, головна мета якого – різноманітність літнього відпочинку молодших школярів та ознайомлення їх з кращими зразками журнальної дитячої періодики, а також залучення до бібліотеки нових користувачів.

На початку зустрічі діти із зацікавленністю ознайомилися з яскравою журнальною галявиною, на якій були представлені нові періодичні видання бібліотеки. Потім юні читайлики, навіть самі найвибагливіші, знайшли для себе свою журнальну родзинку і почалося голосне читання захоплюючих оповідань. Бажаючі читали вголос вірші, казки, а дехто з присутніх просто переглядав журнальні новинки. Діти із задоволенням гортали сторінки журналів з цікавою, пізнавальною інформацією, кросвордами, загадками та літературними іграми,

Бібліотека під відкритим небом та літні читання сприяють створенню змістовного дозвілля, комфортного середовища, дружнього спілкування та популяризації літератури для дітей. Відпочинок з яскравими, пізнавальними та – це завжди пізнавально, весело і цікаво.






Коментарі