Мольфарка українського слова - Дара Корній

 


Коронація слова створює для нас нову хвилю української літератури – яскраву, різножанрову, захоплюючу, яка є дзеркалом сьогодення і скарбом для майбутніх поколінь. В рамках клуба «Літературне мереживо» в читальному залі відбулася чергова зустріч з поціновувачами українського слова, для яких була організована літературна вітальня «Мольфарка українського слова - Дара Корній», яка є золотою письменницею України, королевою українського фентезі та мольфаркою українського слова. За свою письменницьку кар'єру Дарі Корній вдалося досягнути беззаперечного успіху: тричі стати лауреатом Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", написати майже 20 книжок та прославитись на всю Україну.

Дара Корній – одна з небагатьох авторів українського фентезі. У доробці автора такі твори: «Гонихмарник» (2010), «Тому, що ти є» (2012), «Зворотний бік світла» (2012), «Зірка для тебе» (2013), «Зворотний бік темряви» (2013), «Зозулята зими» (2014), «Щоденник мавки» (2014), «Крила кольору хмар» (2015), «Петрусь-химородник» (2015), «Зворотний бік сутіні» та «Зворотний бік світів» (2016) та інші. 
Твори української письменниці Дари Корній вражають своєю душевністю та чарівністю художнього слова. Глибокі та реалістичні образи головних героїв змушують переживати разом з ними всі їхні випробування, повністю заглиблюють в сюжетний візерунок читачів. 




Коментарі