Україна - країна нескорених

21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму українці об ’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього.

Революція Гідності повернула людям віру у цінності свободи, гідності, та самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам та корупції. Значення тих подій неможливо переоцінити, адже протягом листопада 2013 – лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства.

З метою віддання належної шани патріотизму й мужності героїв Майдану, які боронили незалежність нашої держави, в читальній залі бібліотеки відбувся вечір пам’яті «Україна - країна нескорених». Завдяки заходу присутні змогли пройти етапами революції Гідності та зрозуміти за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня і що ці жертви не були марними, а трагічні події (листопад 2013 р.- лютий 2014 р.) показали усьому світу, що вищою метою для українського народу є збереження людських цінностей та основ демократії.

До уваги присутніх відбулася презентація виставки "Майдан у кожному серці" на якій представлені видання, розповідають про мужність та відвагу учасників “Революції Гідності”; нагадують про те, якою ціною здобувалися свобода та незалежність.






Коментарі