Відкрий для себе Україну



24 січня в бібліотеці філії №12 відбулося відкриття нового пізнавально - патріотичного клубу для молоді "Відкрий для себе Україну". В рамках діяльності клубу відбулося перше засідання на тему "Архітектурні шедеври України", на яке завітали студенти КЗ ВПТУ №7.

Учасники заходу мали унікальну можливість здійснити віртуальну мандрівку та дізнатися більше про найвизначніші архітектурні пам'ятки України. Екскурсія охопила різноманітні періоди і стилі в архітектурі, розкриваючи багатство та різноманіття культурного спадку країни.

Керівниця клубу Ольга Перекута розповіла про різні історичні об'єкти, такі як, фортеці, палаци, храми та інші архітектурні перлини. Студенти довідались про цікаві факти та історії, пов’язані з їхнім створенням.

Відкриття клубу стало чудовою нагодою не лише поглибити знання учасників про архітектурну спадщину України, але й надихнути їх на подальше вивчення історії своєї країни. Клуб "Відкрий для себе Україну" має на меті розкриття та популяризацію культурного багатства України, через проведення цікавих та інформаційних заходів.





Коментарі