Крим. Історія і сьогодення


 Щорічно 26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, який був запроваджений Указом Президента України. З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України.
До цієї дати в бібліотеці філії №12 до уваги користувачів відбувся історичний екскурс «Крим. Історія і сьогодення», під час якого, була висвітлена інформація про історичне минуле і сьогодення, з метою показати суспільству, що Крим у сьогоднішній суспільно економічній ситуації підтримують усі українці і прагнуть ще раз підкреслити, що Україна суверенна і неподільна держава з непорушними кордонами.
Повернення Криму до України – це не тільки наша спільна мрія. Це – запорука безпеки на планеті, відновлення віри, віри у міжнародне право і справедливість, – зауважив глава держави, додавши, що повернення Криму є частиною української національної ідеї.





Коментарі