На що здатне позитивне мислення?


Позитивне мислення – це могутня сила, яка відіграє важливу роль у формуванні життя.
Сенс такого мислення полягає у психологічному прийомі, при якому в голові формуються думки, слова та образи, що сприяють особистісному розвитку й успіху. Всім, що відбувається на підсвідомому рівні, можна усвідомлено керувати. Це мислення, спрямоване на досягнення позитивного результату.
27 лютого в бібліотеці філії №12 відбулася зустріч групи самодопомоги "Натхнення" з психологинею Оленою Лебедєвою, яка є представником ГО "ВКУПІ" в партнерстві з ресурсним центром ГУРТ. Для учасників групи відбулася година спілкування на тему: "На що здатне позитивне мислення?". Під час зустрічі обговорили: роль позитивного та негативного мислення, позитивне мислення: що це та як його практикувати, як розвинути позитивне мислення та почати думати позитивно. Під час тренінгу були використані елементи арт - терапії, під час якого учасники малювали "Колесо балансу".
Для того щоб сила думки «працювала на Вас», потрібно розвивати позитивне ставлення до життя. Очікуйте тільки успішних підсумків у всіх своїх починаннях і у вас буде переважати внутрішній психологічний настрій на успіх.



Коментарі