Вінниця романтична


День закоханих – свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни, коли почуття, прокидаються разом із природою та стають ще сильнішими. Романтикою та особливо ліричним настроєм був сповнений поетичний вечір "Вінниця романтична", який відбувся в бібліотеці-філії № 12.

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. Кохання - почуття світле та прекрасне, яке може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги та читання.

На романтичний вечір завітали вінницькі поети. Від серця до серця, наче естафету своїх почуттів, які і досі зачаровують душу, декламували авторські вірші присвячені найпрекраснішому почуттю коханню, поетеси: Ірина Малярська, Альона Нікітіна, Віра Гранатова, Альона Кривко-Тарасюк, Тетяна Шкурак.

Під час заходу запрошені студенти КЗ ВПТУ №7 поринули у світ подорожі найромантичнішими місцями нашого чарівного та прекрасного міста Вінниці, а також у світ поезії та музики.

Родзинкою свята стали музичні виступи Саши Рак та Оленки Сонце. Приємним сюрпризом були подаровані книги вінницькими поетесами та запрошеними гостями. В бібліотеці панувала атмосфера тепла, щирості і натхнення.























Коментарі