Могутня сила любові

 

💕Любов – одне з наймогутніших почуттів, яке може відчувати людина. Це магічне зцілення душі та джерело незвичайної сили. Любов здатна змінити життя, зцілити рани та надати сенс і щастя.
💕 12 березня в бібліотеці філії №12 відбулася зустріч групи самодопомоги "Натхнення" з психологинею Оленою Лебедєвою, яка є представником ГО "ВКУПІ" в партнерстві з ресурсним центром ГУРТ. Для учасників групи відбулася година спілкування на тему: як любов надає сенс життя?
Любов – найсильніша сила, що існує на світі. Бути в коханні – це одне з найвеличніших відчуттів, яке кожна людина має можливість відчути.
💕 Під час зустрічі обговорили: в чому полягає сила любові, як вона перетворює нас, які є прояви любові, як любов надає сенс життю, як любов здатна пробуджувати душу. За допомогою арт- терапії учасники зустрічі спробували визначити з якою квіткою кожен себе асоціює та знайти спільні риси яуі характеризують їх як жінку.
💕Любов – надзвичайна сила, яка здатна перетворити та змінити наше життя. В неї закладена чарівна здатність надати світло у темряві, зцілити рани, надати сенс життю, об’єднувати нас та розбуджувати нашу душу. Нехай любов повнить наші серця і надає силу пройти скрізь життєві перипетії.





Коментарі