Як знайти шлях до себе справжньої?



У житті кожен з нас стикається з питанням про те, як знайти шлях до себе. Іноді здається, що це вирішення може визначити весь подальший хід нашого життя. І хоча наш шлях може бути визначений багатьма факторами, такими як наше оточення, сім’я, друзі, наші здібності та інтереси, все ж таки кожен з нас може знайти свій власний шлях до самої себе.

Один з ключових моментів у пошуку свого шляху – це визначення наших мрій та цілей. Якщо у нас є відчуття, що ми не на тому шляху, то можливо, ми не йдемо до наших мрій та цілей. Тому, щоб знайти свій шлях до себе, ми повинні спробувати визначити, що саме ми хочемо досягти. Іноді нам потрібно знайти відповідь на питання: “Що мені подобається робити найбільше?”. І саме пошук наших інтересів та здібностей може допомогти нам знайти наш шлях до себе справжньої.

5 березня в бібліотеці філії №12 відбулася зустріч з ГО "Інноваційна дія" з психологинею та терапевткою Світланою Омельницькою, яка провела тренінг з елементами казкотерапії на тему "Як знайти шлях до себе справжньої?". Модератор зустрічі Світлана розповіла, що за допомогою казок можна втілювати мрії в життя і налаштовувати себе на потрібний внутрішній маршрут. Саме казки -  дарують людям віру в себе, допомагають заспокоїтися та позбутися страхів, а також виразити себе й наштовхнути на подальший рух і взаємодію зі світом. Присутні вигадували історії, фантазували і створювалисвої власні  ситуації на вигаданих персонажів. За створенням «терапевтичної казки» час збіг швидко, цікаво та корисно, а на завершення учасники тренінгу поділились думками і враженнями.









Коментарі