Дивовижна сила вдячності



7 березня в бібліотеці філії №12 відбулася зустріч групи самодопомоги "Натхнення" з психологинею Оленою Лебедєвою, яка є представником ГО "ВКУПІ" в партнерстві з ресурсним центром ГУРТ. Для учасників групи відбулася година спілкування на тему: "Дивовижна сила вдячності".
Вдячність – це почуття, що здатне зцілювати, це сила, яка може позитивно змінити наше життя. Вміння бути вдячним – це не лише моральна норма, а й потік позитивної енергії, який змінює нас на краще, свідчить про благородство душі, виховує. Справжня подяка від чистого серця через деякий час повертається до нас у вигляді добрих слів, вчасної допомоги, радісних подій життя, удачі. Бути вдячним (друзям, батькам, обставинам життя, Всесвіту) – це означає випромінювати позитивну енергію, яка свідчить про твоє ставлення до людей, обставин, природи, і в кінцевому підсумку, – до життя.
Під час зустрічі обговорили: в чому дивовижна сила вдячності, як почуття вдячності впливає на наше життя, кому, коли та за що потрібно «дякувати», як практикувати вдячність. Такі прості запитання, але варті того, щоб над ними замислюватися!




Коментарі