Майстерність пера - майстерність серця

20 березня в рамках «Національного тижня читання», який проходить під гаслом «Ріки незмінно течуть додому» в бібліотеці-філії №12 відбувся благодійний вечір, який був присвячений Всесвітньому дню поезії.

На захід завітали поціновувачі прекрасного українського слова та талановиті вінницькі автори: Тамара Філіна, Світлана Сирена, Віра Гранатова, Оленка Сонце, Тетяня Ліщишина, Олег Крушельницький, Ірина Малярська, Тетяна Шкурак, Олександра Костюк, Дмитро Луняка, Ковальчук Тетяна.  Поети вразили присутніх своєю патріотичною поезією, оригінальністю думок та виразністю поетичного слова.  Творчі виступи вінницьких поетів викликали глибокі емоції та враження у присутніх, підсилюючи почуття гідності та національної свідомості.

Кошти, зібрані під час  заходу були передані представниці волонтерського цеху «Тетріс» Тетяні Скомаровській і будуть використані  на потреби Збройних Сил України.

Участь у благодійному заході сприяла об’єднанню громади та виявленню підтримки і вдячності тим, хто ризикує своїм життям заради миру та безпеки українського народу.

Душевності та ліричності дійству надали музичні композиції, які прозвучали у виконанні  Оленки Сонце, Олександра Рак та Тетяни Скомаровської. Зустріч відбулася в теплій, душевній атмосфері, і не залишила байдужим жодного з присутніх.

















Коментарі