Лірика моєї душі



Поезія має здатність проникати в серце, торкати струни душі, створювати особливий настрій, а особливо, якщо вона написана прекрасною жінкою, щирою людиною та талановитим майстром. Саме таким є поетичне слово Тамари Іванівни Філіної. Наділена хистом небуденно сприймати світ, проникати у його таємниці, творчо мислити, поетеса своїми творами здатна надихати, чарувати, підбадьорювати та бути порадником для читачів різних поколінь.

10 квітня в бібліотеці філії №12 відбулася творча зустріч з вінницькою поетесою Тамарою Філіною, на яку завітали поціновувачі українського слова, друзі, знайомі та майстри поетичного слова. Авторка презентувала свою збірку поезії “Лірика моєї душі” , яку вона видала у 2023 році. А ще цілу колекцію вишитих картин на українську тематику, в якій відчувається любов до рідної землі. Тамара Філіна поділилася своїми почуттями та емоціями з присутніми. Ведуча заходу, відзначила ліризм, душевність, щирість і тонке світобачення творчості поетеси.

З трепетом і душевним неспокоєм Тамара Іванівна дарувала присутнім свої вірші. В кожному її слові бриніла любов, оповита сумом і ніжністю. Кожен рядок прочитаного вірша засвідчує великий талант автора-поета, чия лірика пронизує душу кожного українця, бо звучать у ній найболючіші проблеми сьогодення, бо палахкотить кожне слово невимовної сили любові до свого, рідного – батьківського дому, родини, друзів, мови, України.


На творчу зустріч завітав захисникУкраїни Влад Рубаник, якому Тамара Іванівна присвятила один із своїх віршів. Душевності та ліричності творчої зустрічі надали музичні композиції, які прозвучали у виконанні письменниці, поетеси та барда Вероніки Остапчук та виконавиці українського романсу - Тетяни Скомаровської.

Творчий вечір, сповнений багатством душевних емоцій, пройшов у затишній атмосфері, залишивши по собі багато приємних спогадів. Бажаємо Тамарі Іванівні наснаги, нових творчих злетів та нових зустрічей з читачами!











Коментарі