Пам'ять єднає покоління


Друга світова війна змінила хід історії, сколихнула звичний порядок у понад 60 країнах світу та кардинально вплинула на життя людства. Ці події неможливо забути. Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва РФ. Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором.
8 травня в Україні відзначають День пам'яті та примирення. До цієї пам’ятної дати в приміщенні бібліотеки ДНЗ ВПУ №7 бібліотекарі філії № 12 спільно з бібліотекарями ВПУ провели годину пам'яті «Пам'ять єднає покоління».
Присутні заходу ознайомилися з історією встановлення дня пам’яті та примирення. Студенти переглянули документальні кадри тих часів, які познайомили їх з юними героями Другої світової війни, нагадали про героїв рідного краю, присутні вшанували пам’ять всіх загиблих хвилиною мовчання. Учасники заходу ознайомилися з тематичною виставкою «У безсмертя линуть журавлі».
Пам’ять про ці трагічні події, про мільйони загиблих людей навіки збережеться в серцях багатьох українських поколінь.







Коментарі