Моя Україна незламна



13 серпня в читальній залі бібліотеки філії №12 відбулася творча зустріч "Моя Україна незламна" з талановитою вінницькою письменницею, поетесою, співачкою та сценаристкою Олександрою Костюк. Писати вірші Олександра почала з дитинства, вже тоді вони присвячувалися найріднішим та мальовничій українській природі Вінниччини. Події пов’язані з початком війни надихнули Олександру на створення віршів на патріотичну тематику.

Олександра поділилася з гостями заходу своїми творчими здобутками та участю в різноманітних мистецьких фестивалях, таких як «Прорив року 2019», «Хіт фонтан 2021» та «Нові хіти 2022», на яких займала призові місця.

Олександра – авторка прозової книги «Крик душі» та трьох збірок поезій: «Поезія не минає», «Пиши душею, читай серцем» та «Жити». Авторка прочитала низку своїх поезій та поділилася власними спогадами про пережиті події й обставини, що надихнули її до написання віршів. Натхненна поезія Олександри Костюк сповнена любові до людей, вірності Україні та віри в непереможність правди. Поезія Олександри щира, вільна та смілива. Багато нинішніх її творів про емоції та наше сьогодення.

У творчому доробку Олександри Костюк понад сорок пісень, музику для яких написав Ігор Юрковський, співак, композитор, заслужений артист України. Авторка має понад 15 кліпів своїх пісень, сценарії до яких написала сама. Під час зустрічі присутні переглянули кліпи у виконанні Олександри: «Хрещений я з тобою», «Закрийте небо», «Києве пробач» та відбулася прем’єра кліпу на пісню «Харків вистоїть».







Коментарі