Творча зустріч з Сашком Лірником



14-15 вересня на Європейській площі, у рамках відзначення Дня міста Вінниці, відбувся книжковий фестиваль VinBookFest, під гаслом «КНИГА – єднає! ВІННИЦЯ – читає!».

В рамках фестивалю до нашого міста завітав зірковий гість, якого знають і дорослі, і діти. Відомий український казкар, сценарист, актор, музикант, письменник, телеведучий - Олександр Іванович Власюк, відомий під ім'ям Сашко Лірник. На казках Сашка Лірника виросло покоління українців. Його твори є скарбницею мудрості українського народу та духовних надбань. Історії, створені талановитим сучасним казкарем Сашком Лірником - це наче цілий Всесвіт, зітканий з яскравих образів.

Сашко Лірник справжній актор, який захопив увагу глядачів фестивалю вже з перших хвилин свого виступу. Аудиторію заполонила дивовижна атмосфера, яку створив наш зірковий гість. Емоції слухачів зашкалювали, діти були в захваті від енергетики, яку випромінював Сашко Лірник. Але найцікавішим було те, що казка створювалася безпосередньо за участі присутніх. Казкар сучасності залучив до дійства і дітлахів, і дорослих, а у відповідь отримав сяйво дитячих оченят, захоплення акторською грою, море оплесків, і безперечне визнання.











Коментарі