Лабіринти сатири та гумору


16 січня засідання клубу "Зустріч з прекрасним" було присвячено ювілею Анатолія Гарматюка. Якби не важка хвороба та передчасна смерть Анатолій Панасович міг би особисто бути присутнім на літературному вечері на свою честь. Письменник живий до тих пір поки його пам'ятають ,а твори читають та ними насолоджуються,ними діляться,їх знають. Саме це можна сказати про спадщину Анатолія Панасовича Гарматюка.

В клубі є люди, які особисто знали А. П. Гарматюка та його родину, а були такі, хто тільки познайомився з творами письменника. Керівник клубу Світлана Володимирівна Фурман підготувала презентацію про життя А. П, Гарматюка. Галина Дмитрівна Коломієць поділилася власними спогадами про А. П. Гарматюка та прочитала улюблені гуморески автора. Фаїна Микитівна Приймачик у дружніх стосунках з родиною Гарматюків. З Анатолієм Панасовичем познайомилась років 40 тому. Часто відвідувала зустрічі з письменником і сама виступала у ролі організатора подібних заходів,коли працювала у школі та у дитячому реабілітаційному центрі "Промінь". Таміла Михайлівна Ейсмонт нещодавно познайомилась з запальним гумором Гарматюка та дуже полюбила ці твори. Інші члени клубу теж підготувалися і декламували улюблені гуморески та вірші автора.

Наприкінці засідання керівник клубу роздала домашні завдання для підготовки до шоу "Книжкові детективи", яке відбудеться 30 січня. Леся Петрівна Бондар, помічник керівника клубу, роздала завдання на наступну суботу, 23 січня. Одже, запрошуємо Вас відвідати засідання нашого клубу 23.01.2016. У програмі:
  • Літературно-мистецький календар.
  • Проект "Екологічна майстерня" Будемо виготовляти "Дерево кохання". 


Керівник клубу Світлана Володимирівна Фурман підготувала презентацію про життя А. П, Гарматюка


Галина Дмитрівна Коломієць поділилася власними спогадами про А. П. Гарматюка та прочитала улюблені гуморески автора.

Фаїна Микитівна Приймачик у дружніх стосунках з родиною Гарматюків.

Таміла Михайлівна Ейсмонт нещодавно познайомилась з запальним гумором Гарматюка та дуже полюбила ці твори.

Наприкінці засідання керівник клубу роздала домашні завдання для підготовки до шоу "Книжкові детективи", яке відбудеться 30 січня.


Леся Петрівна Бондар, помічник керівника клубу, роздала завдання на наступну суботу, 23 січня.

Коментарі