Ти у світі не один

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. 


В Україні це свято 14,5 мільйона громадян, або кожного четвертого жителя країни. Є навіть такий вислів: «Після виходу на пенсію життя тільки починається»: 

У Європі бадьорі дідусі та бабусі вирушають у морські круїзи, записуються на курси іноземної й танців. В Україні щаслива й активна старість теж цілком можлива. 
1 жовтня в нашій бібліотеці пройшла акція до Дня людей поважного віку під назвою "Ти у світі не один" ,яку провела Раїса Швець (працівник абонементу для дорослих). Вона привітала читачів бібліотеки з святом і розповіла про відомих людей , які досягли успіху в своєму житті вже на схилі літ.
    Разом шукали рецепт щасливої старості.
Людмила Володимирівна Коробанова є прикладом для багатьох. Вона веде активний та здоровий спосіб життя, багато читає, займається рукоділлям, а ще в бібліотеці знайшла багато друзів та однодумців.
Наша бібліотека  сприяє активному дозвіллю пенсіонерів. З 2013 року у нас працює клуб "Зустріч з прекрасним",  у якому беруть активну участь понад 20 осіб. Засідання відбуваються кожної суботи о 14.00 за будь - якої погоди і майже без перерв.

Також для цієї категорії користувачів регулярно проходять масові заходи,зустрічі, тощо.
Учасники клубу "Зустріч з прекрасним" 2018р.


Комп'ютерний гурток 2017 р.



Коментарі