Туристичні шляхи у дивовижні світи

Всесвітній день туризму – свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

З найдавніших часів люди вирушали в подорожі з метою пізнання світу й відкриття нових територій, з торгівельними, дипломатичними, військовими, релігійними та іншими місіями.


Це свято має досить багато різних цілей, головною з яких є пропаганда туризму, та інформативність населення про те, наскільки важливі самі подорожі не тільки для них, але і для економіки всього світу. Ну і звичайно, таке свято, як Всесвітній день туризму відзначають усі працівники туристичних компаній, музеїв, керівники і персонал готелів. Крім цього, багато туристичних компаній роблять величезні знижки на честь свята.




До цого дня в читальній залі нашої бібліотеки було проведено захід "Туристичні шляхи  у дивовижні світи", на який завітали майбутні фахівці в галузі туризму. Це студетни ВТЕК КНТЕУ Група Т-6
Вони познайомилися з бібліотекою та її історією

Ще студенти мали можливість переглянути рідкісні видання творів Шевченка, які зберігаються в нашій бібліотеці.

      Юнакам та дівчатам дуже сподобався "Ква-музейчик гарного настрою".

Гості нашої бібліотеки вирушили у віртуальний тур  чудовими місцями України та нашого рідного Поділля. Побували у замках та фортецях Західної України,відвідали Шацькі озера, дізналися, що можна побачити з висоти вежі Артинова, милувалися Подільськими Мальдівами.
Студенти дізналися, які бувають види туризму. 
По завершенні віртуальної мандрівки, усі бажаючі переглянули книжкову виставку 
"Відкрий для скбе Україну"
Захід підготувала та провела Світлана Фурман.




Коментарі