Книги малятам, їхнім мамам і татам.

   15 травня вся країна відзначає Міжнародний день сім'ї – день наших з Вами родин. Народна мудрість говорить «З родини йде життя людини». Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Родина – це любов, підтримка, довіра, щастя, радість та надія. Важко уявити життя без близької людини поруч, того, з ким можна ділити щасливі та сумні моменти. І не має значення, скільки людині років, де вона працює, який у неї статус чи положення… кожному хочеться ніжності та родинного тепла. З цієї нагоди наша бібліотека провела День інформації  для учнів 3-А класу ЗОШ №29.

Презентація виставки

                   
Відео  "Щаслива сім'я - успішна родина"

Сьогодні потрібно відроджувати традиції читання в сім’ї. Саме батьки повинні пройти з дитиною довгий шлях саморозвитку й морального вдосконалення. А завдання книгозбірень – задовільняти найрізноманітніші інформаційні потреби всіх категорій користувачів, мати відповідні ресурси для відродження та популяризації сімейного читання.


   Ми, працівники бібліотеки, вітаємо наших користувачів зі св’ятом і бажаємо всім міцної дружної родини та сімейного затишку. Нехай у Ваших родинах завжди панує любов, добробут та злагода. Нехай це св'ято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім'ї. Тож будьмо ласкавими, добрими, уважними синами і дочками. Проявляймо любов вдячності до тих, хто дав житття, поставив на ноги, чиї дні і ночі були заповнені турботою про вас.




Коментарі