Запрошуємо у світ книги




 Книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та насолоди. Бібліотека допомагає залучити учнів школи до читання, розвиває художній смак. У зв'язку з цим ми приділяємо велику увагу пошуку активних форм популяризації літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними. Саме з цією метою ми організували для дітей 1-Г класу школи - колегіум №29 пізнавальну екскурсію "Запрошуємо у світ книги".


Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ. Ми ознайомили учнів з бібліотекою і її головною цінністю - книгою. Діти дізналися, що таке бібліотека, розповіли про читацький формуляр та правила поведінки у бібліотеці.


 

 Особливо зацікавила першокласників книжкова виставка "Книги добрі і цікаві, книги мудрі і яскраві".

                Діти жваво цікавилися книгами та журналами, відповідали на запитання вікторини.



                                                    Літературна гра "До казки на гостину"



Завітавши на абонемент, учні дізналися про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні. Дітям розповіли про правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці, чого не слід робити.


                                                  Руханка для дітей "Гусі-потягусі"



                                    Екскурсія по КВА -  музейчику "Гарного настрою."

Тож, запрошуємо  всіх бажаючих до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами!

                                                          Ласкаво просимо!





Коментарі