Журавлик Подільського краю.

14 січня 2022 року виповнилось 85 років від дня народження видатного українського письменника, поета, перекладача, журналіста та нашого земляка Євгена Пилиповича Гуцала. Це була дуже талановита людина від Бога, здатна проявити себе у різних іпостасях. Він - автор різноманітної за жанрами і надзвичайно широкої літературної спадщини. На жаль, письменникові судилося недовге життя. Він прожив лише 58 років. Але Євген Гуцало був дійсно щедрим і талановитим майстром слова. Його проза сьогодні - феномен у нашій літературі.

До цієї дати 19.01. 2022 року в приміщенні читальної зали бібліотеки- філії №12 відбулось чергове засідання юнацького краєзнавчого клубу "Надбужжя". Тема засідання: Літературний портрет "Журавлик Подільського краю". Члени клубу- учні ЗОШ№29 10-Б класу. Засідання провела Ланова Л.П.


Керівник клубу Ланова Л.П. ознайомила всіх присутніх з життям та творчою діяльністю Є. Гуцала. А також члени клубу змогли дізнатись про невідомі та цікаві факти з життя митця.


Члени клубу прочитали вірші Є. Гуцала.


 В кінці засідання  всі присутні переглянули поетичну замальовку " Полинь душею до душі моєї ". Керівник клубу Ланова Л.П. провела огляд творів Є. Гуцала з книжкової виставки.


                                       До нових зустрічей!

Коментарі