Моя перлино, Віннице моя!


Вінниця - дивовижне місто у Центральній Україні, яке славиться не тільки багатою історією, але й безліччю відзнаками, якими її неодноразово нагороджували. Декілька разів Вінницю визнавали найкомфортнішим містом в Україні. 
Вінниця - місто славетного козацького полковника Івана Богуна, письменника Михайла Коцюбинського та всесвітньо відомого хірурга Миколи Пирогова, музей-садиба якого є одним з найбільш цікавих для відвідування. За доби УНР тут деякий час перебував уряд молодої української держави. 
10 вересня, Вінниця відзначає День міста – 659-ту річницю від дня заснування. Наше місто постійно змінюється, розбудовується та перевтілюється. З роками одні об'єкти, які вважалися символами, замінюють іншими, а цілі вулиці втрачають звичний вигляд. До Дня міста бібліотекарями читального залу представлено книжкову виставку-вернісаж "Моя перлино, Вінниця моя!". Виставка знайомить з світлинами пам’яток Вінниці, її вулиць, історією, з фото міста за радянського періоду, вінницькими поетами та пам'ятками архітектури.









Коментарі