Літературне мереживо


Сьогодні в нашій бібліотеці - філії відбулась важлива подія - відкрито новий клуб "Літературне мереживо". І саме сьогодні відбулося перше засідання та перше знайомство з учасниками клубу. Метою створення клубу є: популяризація творчості сучасних письменників, обговорення книг сучасної української і світової літератури, знайомства з новими літературними іменами, сприяння розвитку інтересів та любові до української книги. Перше засідання було присвячене творчості сучасних українських письменників-фантастів Марини та Сергія Дяченків – подружжя та співавторів. 


На літературний вечір було запрошено студентів ДНЗ "Вище професійне училище №7. Літературне засідання присвячене ювілею української письменниці-фантаста Марини Дяченко, якій 23 січня виповниться 55 років. Учасники засідання ознайомилися з найкращими творами письменників: "Брамник", «Армагед-дім», «Пандем», «Печера», «Долина Совісті» і особливо прославленою «Vita nostra», це романи, від яких, важко відірватися.
Світ Марини та Сергія Дяченків – дивовижний, сповнений незбагненних таємниць і фантастичних пригод, і разом з тим повний любові, доброї та красивої магії. Твори Марини та Сергія Дяченків – не лише хитросплетіння фантастичних подій. Це – поштовх до роздумів над вічними цінностями, над найгострішими проблемами сучасного суспільства. У центрі творів – людина у глибині своїх внутрішніх суперечностей, змальована з неймовірною психологічною достовірністю. У співавторстві з чоловіком Марина написала 25 романів, понад вісімдесяти повістей та оповідань, кілька дитячих книжок. Марина та Сергій – лауреати багатьох літературних премій у галузі фантастики, члени Спілок письменників України.
Ми плануємо і надалі знайомити наших учасників клубу з творчістю українських та зарубіжних письменників. До нових зустрічей!






Коментарі