Журнали читаю - про все на світі знаю!

 

Всі, хто цікавиться суспільним та культурним життям, таємницями історії, рукоділлям, кулінарією  знайдуть собі у читальному залі бібліотеки газету чи журнал за смаком. Запрошуємо відвідати нашу бібліотеку і ознайомитися з новими надходженнями періодики.

Журнал Зоодруг – чудове видання для тих, хто любить своїх домашніх вихованців. Тут ви знайдете відповіді на тисячі запитань. Статті про різні породи собак та котів, поради ветеринарів, кінологів, фелінологів допоможуть власникам тварин правильно організувати спільне проживання зі своїми улюбленцями. Читати журнал Зоодруг для власників домашніх тварин - це не тільки корисно, але й цікаво. У кожний номер видання включено різноманітні статті про життя вихованців знаменитих людей, а також цікаві факти зі світу тварин.


ДІМ, САД, ГОРОД - виробничо-практичний журнал  – найпопулярніше в Україні видання для всіх, чиє життя та праця пов’язані із землею. Журнал для садівників, городників, виноградарів і квітникарів з порадами до часу. Агрономія та захист рослин, фітотерапія, домогосподарство
має постійні головні розділи: “Щедра грядка”, "Допоможи собі сам", “Ходімте в сад” і “Домашня ферма”. Крім головних розділів журнал має ще ряд підрозділів і рубрик, які містять різноманітну корисну інформацію: юридичні консультації, служба взаємодопомоги, проблеми охорони здоров’я, місячний календар, секрети кулінарії, господарю на замітку, зроби сам тощо.


Чудові поради зі здоров’я містять журнали «Моя здорова сім'я» та «Здоровий спосіб життя». Зацікавить вас рубрика «Природні засоби лікування». Що таке стрес? Чому і як він з'являється? Чи можна його уникнути? Ось лише деякі запитання, що ставить собі сучасна людина, яка чує це поняття майже щодня.


Журнал "Країна" про основні новини України та світу, про людей, культуру, політику, гроші, моду, спорт. Розділи "Події", "Оцінки", "Люди та речі" піднімають основні суспільно-політичні проблеми. Актуальні інтерв'ю та гарячі спецтеми. Змістовні репортажі. Цікаві подорожі, історія. Новини культури. "Щоденники" з цікавими людьми.


Журнали із схемами вишивки, в яких зібрано українські узори для вишивання – це не просто взірець для щоденного хобі – це скарбниця нашої культури, яка розвивалася сторіччями й дійшла до нашого часу. Журнали по вишивці хрестиком – це справжня знахідка, як для початківців, так і для досвідчених вишивальниць. Золота колекція української вишивки пропонує вам не тільки схеми, а й навчальну частину з поясненнями щодо виконання окремих технік вишивки та корисні поради початківцям. Ви зможете розібратися у всіх тонкощах українського вишивання з колекцією журналів по вишивці від «Діана плюс». Залишається лише зробити перший крок на шляху до яскравого неперевершеного виробу.


Поряд із книгами в бібліотеці живуть журнали для дітей. На їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допоможуть у навчанні, поповнять знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу. А ще є журнали, які допоможуть змістовно і весело провести дозвілля, навчать робити цікаві речі, запропонують багато подорожей, конкурсів та вікторин. Ці журнали можна читати із своїми батьками і друзями.
Сподіваємося, що ви обов’язково відвідаєте бібліотеку і потоваришуєте з періодикою.

Коментарі