Сучасне українське фентезі від Дари Корній



В рамках співдружності та співпраці на запрошення керівництва КЗ "Ліцей № 2" смт. Стрижавка завітали представники бібліотеки філії №12 із презентацією творчості сучасної української письменниці, тричі лауреатки Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", авторки 20 книг, мольфарки українського слова Дари Корній.
Зацікавлено подалося презентування книг "Гонихмарник", "Щоденник Мавки", "Зірка для тебе", "Тому, що ти є", "Зворотний бік світла", дилогії "Сузір'я Дів" та "Місяцівна".
У своїх творах письменниця талановито поєднує давню дохристиянську міфологію, праукраїнські вірування, етнографію та казки.Твори Дари Корній захоплюють з першої сторінки, зачаровують своєю поетичністю й душевністю, дістають до самісіньких глибин душі та вражають ніжністю, психологізмом та магічними нотками.
Захід було підготовлено для педагогічного колективу, в ході презентації образи головних героїв книг змушували учасників літературного зібрання переживати разом з ними всі їх випробовування долі та повністю заглибитись в сюжетний візерунок.








Коментарі